Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda

Twitter

Je komt het opeens overal tegen: Twitter. Tot nu toe vrijwel alleen populair bij de internetfreaks, maar langzamerhand beginnen meer en meer mensen door te krijgen dat twitteren niet alleen geweldig leuk is, maar ook ontzettend handig.

De activiteit bij het gebruiken van Twitter heet twitteren (ook wel tweeten), dat kwetteren betekent. Het logo van Twitter is daarom een klein vogeltje. Twitteren komt neer op in real time communiceren via een microweblog op een pc, mac of gsm, smartphone of andere mobiele apparaten met een internetaansluiting. Door de combinatie van webloggen met instant messaging wordt het soms microblogging genoemd. (Bron:Wikipedia)

Kuub Makelaars is ook te vinden op twitter. Onze makelaars zijn ook op twitter actief. Ook is er een algemeen twitteraccount met nieuws over de woningmarkt, financien en acties die lopen. Tot slot kun je ook MakelaarZeeland volgen. Hier wordt alleen het laatste aanbod getweet.

twitter collin

Collin Hoondert

Collin kun je vinden op twitter.


Kuub Makelaars

De algemene twitter account van Kuub Makelaars is te vinden op


Woningaanbod

Voor het laatste aanbod kunt u ons volgen op