Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
03 oktober 2014

virtueel open huis

Op 4 oktober hebben we een primeur. Het project Dorpsweide  in Wolphaartsdijk kent een virtueel open huis. Concreet betekent dat de medewerkers achter de chatknop zitten om al je vragen te beantwoorden.


Het project bestaat uit 7 woningen die naar keuze kunnen worden geleverd op erfpacht of op eigen grond. Kies je voor erfpacht dan koop de alleen de woning, maar niet de grond. Deze pacht je dan van de gemeente Goes. Hier zijn de algemene erfpachtvoorwaarden van de gemeente Goes van toepassing. Deze kun je hier downloaden. Het voordeel is dat je maandlasten lager liggen dan wanneer je ook de grond koopt. Het nadeel is dat je dus niet aflost op de grond en dat die dus niet van jou wordt. Wel kun je later de grond alsnog kopen.


Bijgaand zijn alle stukken die je kunt downloaden:

erfpachtvoorwaarden

brochure

prijslijst

 

 

 

 
terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus