Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
25 november 2013

Nieuwbouw in Bruinisse? kom naar de infoavond

 

Woensdag 27 november tussen 19:00 en 21:00 uur organiseert Rianthuis/Aannemingsbedrijf Fraanje in samenwerking met Van den Ouden Makelaardij en Kuub Makelaars een informele informatie avond mbt. de bouw-/aankoopmogelijkheden van uw droomwoning.
Tijdens deze avond zullen wij informatie verstrekken over de mogelijkheden van het bouwen van uw droomwoning op diverse nieuwbouwlocaties:

  • Kavels Riekusweel IV – Bruinisse
  • Kavels Oostkenskil – Oosterland
  • Kavel d’Heule – Nieuwerkerk

Daarnaast zal er ook informatie verstrekt worden over de toekomstige plannen voor de locatie aan de Dorpsweg 21 te Bruinisse. In dit project zullen er een twintigtal woningen gebouwd gaan worden, variërend van starterswoningen, seniorenwoningen (compleet woonprogramma op de begane grond) en 2-1 kap woningen.


U bent welkom vanaf 19 uur in  Durps’uus De Vanger

Bent u niet bekend met Rianthuis? Bekijk het filmpje.


terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus