Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
14 juni 2016


Het startersweekend begint op donderdag 23 juni!

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni organiseert Kuub Makelaars het 4e Startersweekend. De meeste woningen in de prijsklasse tot ca 200.000,- k.k. zijn geheel vrijblijvend te bezichtigen. De eigenaars -zelf ook starters geweest- zijn in de woning aanwezig om uitleg te geven waarom juist hun woning de moeite waard is. 

Om het weekend goed te beginnen organiseert Kuub Makelaars het Starterscafé zowel in Goes als in Zierikzee.  Je kunt in een ontspannen sfeer al je vragen afvuren op de notaris, hypotheekadviseur, makelaar, bouwkundige, en energiedeskundige.  Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Verkopers van starterswoningen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wie weet maak je deze avond een match? Het bier, wijn en de frisdrank staan in ieder geval koud.

 
terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus