Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
04 december 2012


Uniek in Zeeland: 22 panden online geveild

Maar liefst 22 opdrachtgevers van Kuub Makelaars bieden de komende periode hun woning aan via de online veiling op openhuis.nl

Een tweedehands fiets op marktplaats of een auto op eBay? geen probleem. Nu kunt u ook online bieden op uw droomhuis. Nog dit jaar gaat Kuub Makelaars 22 woningen veilen. Zo heeft iedereen gelijke kansen om hun droomhuis te kopen voor de beste prijs en nog in aanmerking komen voor de hypotheekregels van 2012!

Bieden kan op www.openhuis.nl. De veiling is op 28 december 2012. In het woonmagazine van 14 december in Schouwen Duiveland en die van 18 december in Midden Zeeland vindt u deelnemers op een rij. De woning staan natuurlijk ook op onze site. De prijzen van de woningen liggen aanzienlijk lager, maar dit zijn dan ook vanaf-prijzen. De verkopers hebben de gunprijzen ingesteld. Wordt deze gehaald, dan is er in principe verkocht. Dan gelden de dezelfde voorwaarden als bij een normale aankoop zoals het voorbehoud van financiering en de bedenktijd.

Indien u op op voor 31 december een getekende koopovereenkomst in uw bezit heeft; komt u nog in aanmerking voor het hypotheekregime van 2012!

Een veiling spannend? Kom gerust een keer kijken bij een van de deelnemers of loop binnen tijdens ons inloopspreekuur elke donderdagavond aan ons kantoor in de lange nobelstraat 2a in Zierikzee of ons kantoor aan de Westwal in Goes. Wij helpen u graag.
terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus