Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
14 juni 2012

Estio/Kuub Makelaars krant online

Vanaf morgen wordt hij verspreid op Walcheren, Schouwen-Duiveland en de Bevelanden: Onze 2e krant van dit jaar. Dit keer in het teken van onze uitbreiding op Schouwen Duiveland en natuurlijk ons 4e (!) startersweekend.

 

 

In deze krant maken we gebruik van zogenaamde QR codes. Door deze codes komt je meer te weten over onze akties, en ook over de woningen die vermeld zijn. Om deze codes te kunnen laten werken op je mobiele telefoon zijn zogenaamde QR-readers nodig. Er zijn veel verschillende (gratis) readers te krijgen. Hieronder vind je er twee:
Veel leesplezier

terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus