Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
08 maart 2012

Kuub en OBjKT: samen en toch apart

In een onstuimige markt kan je afwachten wat er gebeurt of juist tijdig de bakens verzetten. Om deze reden waren we ons al langer aan het specialiseren in nieuwe disciplines waaronder specialistische taxaties en vastgoed marketing.

Omdat hier meer vraag naar komt en natuurlijk de bestaande opdrachten natuurlijk net zoveel aandacht verdienen hebben we besloten dit als twee afzonderlijke bedrijven voort te zetten. Collin is sinds kort geheel eigenaar van Kuub Makelaars en Joris is een nieuwe onderneming begonnen: OBjKT

OBjKT is een onafhankelijk en multidisciplinair vastgoedadviseur met zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Zij ondersteunen vastgoedeigenaren bij het verkopen / verhuren en vermarkten van (commercieel) vastgoed in de provincie Zeeland. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in vastgoedmanagement en taxaties. 
Dankzij hun onafhankelijkheid en flexibiliteit zijn ze breed inzetbaar voor zowel kortdurende als langdurige opdrachten.

Omdat Collin en Joris elkaar feilloos aanvoelen wordt er nog steeds regelmatig een beroep op elkaars kwaliteiten gedaan. Hiermee is de samenwerking daarom niet beëindigd, maar juist krachtiger omdat een bredere doelgroep bedient kan worden.

Voor beiden geldt nog steeds dat ze als Zeeuwse ondernemers gewoon doen wat ze zeggen en gaan voor het beste resultaat
terug naar overzicht


Delen


Hoe staat het met de woningmarkt in Twente?

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Hoog tijd dus om hen hierover aan het woord te laten. Dit keer gaan we in gesprek met voorzitter Steven Elst van de afdeling Twente. ?De prijsstijging sinds 2016 bedraagt hier zo?n 14%. Daarmee bevinden we ons landelijk in de top.?


Lees verder...

Commentaar:

donderdag 17 augustus