Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda

Wie zijn we?

Kuub Makelaars is een jong bedrijf met ervaring. We zijn integer, actief en hechten sterk aan de marketingmogelijkheden die nieuwe media ons bieden. Bovendien geloven we in een volwassen markt waar kopers en verkopers weten wat ze willen; daar kan Kuub Makelaars op inspringen door zich flexibel op te stellen tegenover deze marktpartijen.

Kuub Makelaars is een dienstverlenend bedrijf in de zuiverste zin van het woord. De klant geeft ons het vertrouwen van hun meest kostbare bezit en wij doen er alles aan om dat vertrouwen waar te maken.

De medewerkers van Kuub Makelaars hebben veel gevoel voor wonen en mensen. Creativiteit en klantgerichtheid zijn voor hen basisbegrippen. Kuub Makelaars gaat actief op zoek naar de koper van uw huis!

 

 Kuub Makelaars is:


Collin Hoondert

Met ruim 20 jaar ervaring in commerciële dienstverlening, waarvan 15 jaar in het onroerend goed, en een HBO-opleiding communicatie is Collin goed uitgerust om uw woning te kunnen verkopen. Collin is een geboren en getogen Bevelander: recht door zee en met beide voeten in de klei. Als vestigingmanager van een groot makelaarskantoor op de Bevelanden heeft hij veel geleerd, ook hoe hij het niet wil. Bij Kuub Makelaars kan hij zijn talenten op het gebied van marketing, dienstverlening en verkooptechniek ten volle benutten. Collin is getrouwd met Frederiek, heeft drie kinderen en woont in Middelburg.

LinkedIn-profiel van Collin Hoondert weergeven 


Maurice Geense

Maurice is 33 jaar en mede-eigenaar van Kuub Makelaars Schouwen Duiveland. Hij heeft 8 jaar ervaring in het vak en heeft Vastgoed en Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen werkt zeer aanstekelijk. Tel daar zijn bouwkundige achtergrond bij op en u treft de beste makelaar aan die alles in het werk zal stellen uw pand zo goed mogelijk te verkopen.”