Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda

Taxaties

Betrouwbare marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door makelaars die gespecialiseerd zijn in taxaties en die de regio prima kennen. Dat is in een notendop de meerwaarde van een taxatie door Kuub Makelaars. Taxateurs dienen op de hoogte te zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen. Dus: rekening houden met toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening, de economische ontwikkeling van de regio enzovoort. Kuub Makelaars heeft die kennis. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en het milieu.

Kortom: een taxatie door de Kuub Makelaars betekent kwaliteit.

Of het nu gaat om taxaties ten behoeve van hypotheekverstrekking, of om meer ingewikkelde zaken als het vaststellen van de verkoopwaarde van bedrijfscomplexen of de economische waarde van kantoor- of bedrijfsruimte: Kuub Makelaars levert u snel en efficiënt de benodigde informatie.

U kunt van ons onder andere het volgende verwachten:

  • U kunt uw taxatieopdracht telefonisch doorgeven (0113-227788) of via het taxatieformulier op deze site.
  • Na ontvangst van uw opdracht wordt de taxatie direct ingepland. Wij streven ernaar de opname van het object binnen 2 werkdagen in te plannen, maar dit is uiteraard ook afhankelijk van externe factoren. Bij woningen is het te taxeren object namelijk vaak nog in bewoonde staat en moet onze agenda uiteraard passen met de agenda van de bewoner.
  • Indien gewenst kunt u binnen 12 uur na de opname telefonisch of per mail de getaxeerde waardes ontvangen.
  • Het rapport wordt uitgewerkt. Indien gewenst kunt u het rapport binnen 2 werkdagen na de opname in huis hebben.
  • Hoewel de getaxeerde waardes het belangrijkste element van het rapport zijn, hechten wij ook veel waarde aan de overige inhoud van het rapport. U kunt een gedegen en uitgebreide beschrijving van de juridische en technische eigenschappen van de woning verwachten.
  • Als u vragen heeft over de taxatie, bel dan gerust even met ons kantoor. Wij zijn altijd graag bereid een toelichting op de inhoud te geven.
  • Kuub Makelaars is lid van de NVM. Het rapport wat wij gebruiken is het 'Taxatiemodel financiering woonruimte, model November 2002'. Dit is het laatste model wat is vastgesteld door de NVM en andere bracheorganisaties. Het belangrijkste van dit rapport is dat het door elke geldverstrekker geaccepteerd wordt. Weer een stuk zekerheid en duidelijkheid waar u veel aan heeft!
Wanneer u meer informatie wilt over taxaties of wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen, dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Ik wil een gratis waardebepaling